» Het bedrijf E.L. Systems


E.L. Systems is een jong en dynamisch bedrijf uit Zonhoven (Limburg). De onderneming werd in 1992 door Danny Werckx opgericht in Hasselt. Op zeer korte tijd zijn wij uitgegroeid tot een middelgrote onderneming binnen de sector door het aanbieden van totaalpakketten op gebied van :

Electro technische installaties
Databekabeling
Constructie van HS inrichtingen
LS borden & bedieningspanelen
Depannage, onderhoud & regiewerken
Camerabeveiliging
Branddetectie, brandbeveiliging en toegangscontrole


De missie & doelstellingen van EL Systems :

E.L.Systems N.V. wil één aanspreekpunt zijn voor klanten uit de industriële markt, de openbare sector en de private sector.In heel Belgie streeft E.L.Systems N.V. naar het bieden van kwalitatieve, betrouwbare, veilige en efficiënte oplossingen op vlak van elektrische installaties en alle aanverwante technieken. Door deze activiteiten aan E.L.Systems N.V. uit te besteden, willen wij onze klanten de kans bieden om zich volledig op hun core business te focussen. Vanaf het eerste idee of ontwerp dienen wij ons als installatiebedrijf op een creatieve wijze te onderscheiden door constructieve alternatieven aan te dragen. Het optimaliseren van een installatie kan alleen in nauwe samenwerking met de ontwerper. Constructieve vormgeving, materiaalkeuze en detaillering staan altijd in dienst van het uiteindelijke integrale ontwerp. We stellen ons tot doel, onze medewerkers en onze klanten een prettige, enthousiaste en doeltreffende werkomgeving te bieden waarin ieder zich verder kan ontwikkelen en het eindresultaat van een project voor alle partijen op een hoog kwaliteitsniveau kan afgesloten worden.


Onze visie :

Onze missie en doelstellingen willen we realiseren door een solide langetermijnrelatie met onze klanten, leveranciers en andere businesspartners op te bouwen. We rekenen daarbij op een team van medewerkers dat uitblinkt in vakkennis en engagement. Onze organisatie heeft een zeer vlakke opbouw, waarin direct en open gecommuniceerd wordt. In het realiseren van onze doelstellingen nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor ons behaalde kwaliteitsniveau en andere indicatoren van klantentevredenheid. We gaan bovendien voortdurend op zoek naar nieuwe technieken en opportuniteiten om onze concurrentiepositie te verstevigen en zo ook een maximaal rendement na te streven.


Onze waarden :

In onze bedrijfsfilosofie hanteren we een aantal normen en waarden die alle geledingen van onze onderneming tot uiting moeten komen. E.L.Systems N.V. staat voor transparantie, eerlijkheid en integriteit. We tonen op elk moment respect voor onze collega's, klanten, leveranciers en partners. Daarbij dragen we zorg voor het milieu en onze sociale omgeving. Medewerkers van E.L.Systems N.V. hebben passie voor hun vak en voor onze klanten. Professionalisme staat altijd voorop.

 


webdesign by [imaxx] © 2007 - www.elsystems.be