Algemene Electriciteitswerken

Vanuit het pand op het Industrieterrein de Waerde in Zonhoven bedient E.L.Systems intussen honderden grote en middelgrote klanten die allemaal bijzonder tevreden zijn over de diensten die E.L. Systems aanbiedt. De core business van E.L. Systems is het verzorgen van het totaalpakket aan electro-technische installaties voor zowel private projecten als voor kantoorpanden, tertiaire gebouwen, industriële gebouwen en overheidsgebouwen.

Danny Werckx: “Onder totaalpakket verstaan we alles wat te maken heeft met de elektrische installatie, databekabeling, alarmsystemen en dies meer. Met E.L. Systems pakken we de nieuwbouwprojecten aan en voeren ze uit; met E.L. Technics verzorgen we het onderhoud ervan.

E.L. Systems dat onder andere alle bekabelings- en elektriciteitswerken bij de bouw van de nieuwe Ethias-arena te Hasselt voor zijn rekening nam staat bekend om zijn flexibele en uiterst snelle manier van werken zonder in te boeten op kwaliteit.

De meerwaarde van E.L. Systems is dat de firma niet hoeft te werken met onderaannemers en dus zowel opleveringstermijn als de kwaliteitsborging volledig in eigen handen heeft.

Danny Werckx: “We hebben een eigen studie- en ontwerpbureau om de voorstudies te maken, een tekenafdeling om ze uit te werken. We beschikken over eigen vakbekwame mensen om alle werken uit te voeren. Dat maakt dat we volledig onafhankelijk kunnen werken. Het geeft ons ook de nodige flexibiliteit om op korte tijd grote projecten te kunnen inschatten, een offerte te maken en het werk aan te vatten.


a
b
c

© EL Systems 2024