Databekabeling

Behalve elektriciteitsbekabeling heeft E.L. SYSTEMS N.V. ook ruime ervaring met het uittekenen en installeren van lokale netwerken voor data, spraak, video en controlesignalen. Bij E.L. SYSTEMS N.V. weten we dat communicatie noodzakelijk is om een bedrijf te laten renderen.

Tele- en data- communicatie speelt hierbij een steeds grotere rol. Als basis hiervoor is de installatie van een goede gestructureerde bekabeling infrastructuur natuurlijk van allerhoogst belang, want uiteindelijk steunt het ganse netwerk op het leggen van correcte verbindingen.

Samen met de implementatie van performante en betrouwbare actieve netwerk componenten (zoals switches, access points, routers, VOIP gateways, …) laat dit toe voordeel te halen uit nieuwe technologieën zonder extra kosten door vertragingen, uitval of herbekabeling.

Het hoeft niet gezegd, dat voor E.L. Systems N.V. bij het kiezen van een bekabeling en netwerk infrastructuur, enkel de beste systemen in aanmerking komen. Dit zowel voor koper- als glasvezelverbindingen !

Wij werken met alle toonaangevende wereldmerken zoals AMP3MPanduitNexansInfra+, … samen.

Onze eigen mensen hebben een opleiding genoten binnen deze fabrikanten en kunnen alzo de nodige attesten en garanties afleveren.

Wij beschikken over eigen meettoestellen (Pentascanner 350Fluke DTX-1800) en ons personeel wordt permanent opgeleid en bijgeschoold aan de nieuwe evoluties binnen deze sector.


image-placeholder
image-placeholder
image-placeholder

© EL Systems 2024