Teken- , studie en ontwerp

Alle grondplannen, borden- en principeschema’s worden volledig tot in detail uitgewerkt. E.L. Systems beschikt hiervoor over een uitgebreid softwarepakket en de laatste tekenprogramma’s zoals o.a. AutoCAD.


tekenstudio

Studiedienst


E.L. Systems voert niet enkel elektriciteitswerken uit, maar beschikt over een eigen studiedienst die totaaloplossingen uitwerkt op maat van de klant van A tot Z. Dit van hoogspanningsinstallaties tot de meest gevoelige glasvezelverbindingen.

Men moet het idee van de klant in een totaalconcept gieten met toegevoegde waarden zoals duurzaamheid, vertrouwen en totale gebruiksvriendelijkheid. Deze factoren zijn tegenwoordig onmisbaar in goed doordachte totaaloplossingen.

Tijdens alle ontwerpen worden de volledige kabelberekeningen in Ecodial ingevoerd en uitgewerkt zodat de perfecte selectiviteit van de installatie wordt bekomen.

Indien de bouwheer speciale lichtontwerpen wil voorzien in het project is dit voor E.L. Systems ook geen enkel probleem. De grondplannen worden rechtstreeks ingevoerd in Dialux. Nadat alle coördinaten, materialen en types zijn ingegeven wordt een totaaloverzicht gecreëerd van alle lichtniveau’s en de betreffende ruimtes en heeft de klant een perfect zicht over de eindinstallatie.

Wanneer het volledige studieproces is afgerond worden alle gegevens doorgegeven naar onze tekenafdeling welke deze volledig uittekent met de nodige nauwkeurigheid.


Foto-Studiedienst-ECODIAL
Foto-DIALUX

© EL Systems 2024