Service

Advies en offerte

Op uw vraag voorziet E.L. Systems u van een analyse, uitwerking en gepast advies rond uw project. Uiteraard is deze eveneens voorzien van een gedetailleerde offerte en uitvoeringstermijn van uw opdracht. Doordat wij beschikken over een eigen studiebureau en teken- en ontwerpafdeling, kunnen wij uw totaalproject volledig uitvoeren door onze eigen diensten, van theorethische opbouw tot en met de oplevering, afwerking, na-service en eventuele opleidingen.

Plaatsingen en uitvoering

Alle realisaties, plaatsingen en uitvoeringen worden steeds verzorgd door het eigen team van E.L. Systems. Doordat wij nooit beroep moeten doen op onderaannemers garanderen wij een onafhankelijkheid en onpartijdigheid, en zijn wij nooit afhankelijk van derden, waardor de uitvoeringstermijn van uw project niet in het gedrang kan komen. E.L. Systems werkt enkel en alleen met gediplomeerde en getrainde electriciens en ingenieurs.

Interventies

Om een goede service aan de klant te kunnen waarborgen bieden wij een 24/24 uur service en dit 7 dagen op 7 ! De eventuele werken worden uitgevoerd door bekwame vakmensen die U met raad en daad bijstaan. In geval van pannes of defecten wordt er gezorgd voor een tijdelijke tussenoplossing zodat u rustig kunt verder werken. De meeste apparatuur is voorhanden bij E.L. Systems om gelijk welk probleem op gebied van industriële technieken op te lossen.


© EL Systems 2024